sâmbătă, 31 iulie 2010

Ruga cu sambure


Ruga cu sambure

vineri, 30 iulie 2010

Neputinta


Neputinta

miercuri, 28 iulie 2010

Amurg cu dor


Amurg cu dor

marți, 27 iulie 2010

The Edge


The Edge

vineri, 23 iulie 2010

Jos guvernu!Eu nu vreau TVA de 24% pentru ca nu am de gand sa mai platesc din buzunarul meu proasta administrare a romaniei, idiotii astia de la guvernare ne pun tot pe noi sa platim oalele sparte dupa ce ei si-au luat comisioane uriase pentru vanzarea tarii.
Masurile marete pe care le-a introdus guvernul sunt menite sa puna tot omul care munceste sa plateasca, dar cea mai urata este cresterea TVA-ului care ne afecteaza pe toti. Deci....JOS GUVERNUL!!!


era sa uit...hai pe blog! http://www.mihaipaun.ro/blog/

marți, 20 iulie 2010

ZeList widget - de negasitImi cumpar domeniu si imi fac blog nou! zis si facut, am strans din buci si mi-am cumparat domeniu mihaipaun.ro, pana aici toate bune...am vorbit cu un coleg sa imi hosteze site-ul la el pe server si sa imi faca blogul, zis si facut si asta, s-a apucat omul si s-a muncit si mi-a facut in viteza mare o pagina de pornire e site si blogul (de aici incolo urmeaza sa il dezvolt) si pana aici toate bune....ma apuc eu sa ii pun toate alea prin el si ajung la ZELIST WIDGET si cand ajung aici ce sa vezi? am intrat pe site-ul lor si l-am cautat... si l-am cautat..., bai frate nu e nicaieri! am umblat prn site-ul ala de m-am plictisit si pana la urma am renuntat si mi-am bagat piciorul in ea de zeama. Ba ori sunt eu tampit, ori au scos ei widgetul ala de pe site, ori ei sunt tampiti...una din trei. Oricum ar fi....bine nu este. ca sa nu inchei intr-o nota nashpa va invit pe blog la citit http://www.mihaipaun.ro/blog/ , Sa ne vedem cu bine! sau...cu cat mai multe!


Mihai Paun

Globe Hosting Inc - o firma neserioasaAm vrut de curand sa imi iau un domeniu pe care sa imi dezvolt un blog si alte cateva chestii si uite asa ajung pe www.edomenii.ro imi fac cont, initiez comanda, primesc factura, platesc factura si astept...si astept inca ceva.Pana la urma le fac un tichet si ii intreb ce se intampla ca domeniu nu e nici macar rezervat pe ROTLD si imi raspund ca mai dureaza pana se activeaza si ca nu au putut sa faca rezervarea si atunci pe buna dreptate intreb cand se rezolva si domnii de la Globe Hosting Inc imi raspund ca nu se stie si ca daca nu vreau sa astept imi pot cere banii inapoi, zis si facut. Mi-am luat domeniul de la ROTLD care intre timp permite si plata online si imi cer returnarea banilor de la Globe Hosting Inc, si astept...si astept...si iar astept, iau din nou legatura cu ei si deja oamenii nu se obosesc sa imi mai raspunda. Concluzia este ca astia de la Globe Hosting Inc sunt neseriosi si nu va recomand da apelati la serviciile lor. Daca vreti sa va cumparati un domeniu cel mai bine este sa il luati de la ROTLD, eu mi-am luat si m-a costat 212 lei, deci destul de putin pentru un domeniu .ro pe viata si ca sa inchei intr-o nota pozitiva va spun RECOMAND CULTURA si va invit pe blogul meu http://mihaipaun.ro/blog/, Sa ne vedem cu bine! sau...cu cat mai multe!


Mihai Paun

luni, 19 iulie 2010

Schimbare blog

Salut,

Observand in timp evolutia blogului am ajuns la concluzia ca este mai bine sa imi achizitionez un domeniu propriu si sa imi dezvolt un singur blog pe acesta in loc de cele cateva pe care le aveam, astfel am luat domeniu mihaipaun.ro si aici am pornit un nou blog http://www.mihaipaun.ro/blog/

dupa discutii cu domnul care imi dezvolta site-ul am ajuns la concluzia ca odata facut noul blog, toate posturile trebuiesc mutate de pe celelalte bloguri pentru a evita sa am acelasi content in mai multe locuri pentru ca google daca vede content identic in doua locuri arunca ambele indexuri din baza de date, concluzia este ca toate posturile au fost mutate pe blogul nou, iar in locul lor am lasat backlink-uri catre fiecare post in parte, deci daca vreti sa cititi puteti intra aici si accesa link-ul dorit.

Pentru cei cu care am link exchange si sunt interesati, putem face un nou link exchange cu blogul nou, daca luati initiativa si adaugati blogul meu in blogroll-ul vostru, intrati si la mine pe pagina de link exchange si lasati-mi un mesaj ca sa stiu sa va adaug si eu.

Daca aveti nelamuriri ma puteti cauta in continuare pe pagina mea http://www.mihaipaun.ro/blog/

Va multumesc pentru interes

joi, 15 iulie 2010

Model de granit

.
Postul a fost mutat pe pagina: http://www.mihaipaun.ro/blog/model-de-granit-2/
.

Cum stateam si stam

.
Postul a fost mutat pe pagina: http://www.mihaipaun.ro/blog/cum-stateam-si-stam/
.

marți, 13 iulie 2010

Semnele noastre

.
Postul a fost mutat pe pagina: http://www.mihaipaun.ro/blog/semnele-noastre/
.

miercuri, 7 iulie 2010

Nimic nu se schimba

.
Acest post a fost mutat pe pagina: http://www.mihaipaun.ro/blog/nimic-nu-se-schimba/
.

duminică, 4 iulie 2010

Caderea din cer

.
Acest post a fost mutat pe pagina: http://www.mihaipaun.ro/blog/caderea-din-cer/
.

A treia si a patra oara

.
Acest post a fost mutat pe pagina: http://www.mihaipaun.ro/blog/a-treia-si-a-patra-oara-2/
.

Jumatati

.
Acest post a fost mutat pe pagina: http://www.mihaipaun.ro/blog/jumatati/
.

sâmbătă, 3 iulie 2010

Plangerile

.
Acest post a fost mutat pe pagina: http://www.mihaipaun.ro/blog/plangerile/
.